Liga Raketa

LIGA RAKETA eSports

Cilj naše organizacije je da na jednom mjestu okupi igrače iz regije. Fokusirani smo na takmičarske video igre, a trenutno organizujemo redovne turnire i naše regionalno prvenstvo u Rocket League-u.

Svoje počekte smo doživjeli u Aprilu 2019. godine, ali već nakon dva mjeseca smo se mogli pohvaliti zajednicom od preko 100 igrača. Tokom 2020. godine, dostigli smo i brojku od 300 članova.

Naša takmičenja privlače neke od najboljih igrača u regiji, ali i šire. Tome možete posvjedočiti gledanjem naših streamova uživo na Twitchu, kao i videa na YouTube-u.

Oficijelni kanali su redovno posjećeni, a trudimo se svakim novim streamom i svakom novom objavom unaprijediti iskustvo naših igrača i gledaoca.

Dolaskom fantastičnog dvojca RydroOfficial i Beastlysteven na komentatorske/casterske pozicije, naša takmičenja su postala nešto više od samog igranja. Na to dodajte fantastične tranzcije i grafike naših članova (Vladimir, Digital Wolf, Azur, Chivella i drugih) i možemo se ponositi ovime što smo postigli.

Budućnost

Ali nemojte se zavarati i misliti da se tu zaustavljamo – daleko smo mi od kraja! Stalnim zalaganjem i trudom, Liga Raketa planira i u budućnosti ponuditi svojim članovima nešto više!

Za sve ljubitelje Rocket League-a, već smo ostvarili zavidan nivo zajednice i sadržaja koje nudimo. Kroz partnerstva s drugim organizacijama, trudimo se ponuditi još!

Osim toga, u dugoročne planove ubrajamo i uvođenje drugih video igara u našu organizaciju, čime bismo dodatno proširili bazu igrača, ali i izazove koji nas čekaju u budućnosti.

Predstojeće utakmice
DatumEkipeVrijeme