Raspored utakmica četvrtog kola

U četvrto kolo ulazimo nakon veoma žestokog trećeg. Desile su se mnoge promjene na tabeli, pa sada sve ekipe imaju još veću motivaciju da pokušaju doći do prvog mjesta.

Od Eaglesa i Dead Horse Reflexa očekujemo seriju utakmica bez milosti i praštanja. I jedna i druga ekipa igra veoma ofanzivno, a obje imaju itekako razloga da priželjkuju pobjedu. DHR želi nazad na vrh tabele, a Eaglesima se sigurno otvorio apetit kada su se dočepali treće pozicije.

Drugi okršaj je Furiosity protiv Lupus3. Vukovi su se uvukli u top 3, dok je FRY pao na četvrto mjesto nakon neočekivanog, ali zasluženog poraza od strane Eaglesa. Ptice su ih nadjačale, a na njima je da se pokušaju vratiti u borbu za prvo mjesto.

L3 će im to sigurno otežati, s obzirom na formu koju su pokazali u trećem kolu protiv White Panthersa.

Oni će u četvrtom kolu gostovati kod X-Lionsa, kojima ova sezona nije donijela ništa dobro. Tri uzastopne serije u gubitku, sigurno će tražiti svoju prvu pobjedu protiv bijelih mački. Međutim, savladane od strane vukova, mačke su pale na predzadnje mjesto na tabeli. U ovom kolu će dati se od sebe da se vrate na gornju polovicu spiska.

Stalno problematični Old Guys Club dočekuje prvoplasirani DeepFear. Kodrina ekipa već polako predstavlja strah i trepet u ligi, tako da su ujedno i favoriti za ovu tekmu. Da li će nas OGC iznenaditi, ostaje da vidimo na dan utakmice.

 

 

Utakmice Lige Raketa gledajte na oficijenom twitch kanalu.

Match Schedule

DatumEkipeVrijemeArenaKolo